Samsunspor Yeni Transferlerine Formasını Giydirdi
19 Ocak 2020This content has been archived. It may no longer be relevant
Devre arası transfer sürecinde Muhsin ve Veli ile anlaşma imzalayan Yılport Samsunspor’da transferler ilk kez kırmızı beyazlı formalarını giydiler.
Devre arasında yepyeni transferler ile takımını güçlendiren Samsunspor, Veli Çetin ve Muhsin Yıldırım ile anlaşmış ve sözleşmeler imzalanmıştı. Ayrıca kırmızı beyazlı takım Recep Burak Yılmaz ve Halil Çolak ile de anlaşarak, yetenekli sporcuları takımına dahil etmişti.
Recep Burak Yılmaz ve Halil Çolak geçtiğimiz hafta Yılport Samsunspor ve Gümüşhanespor mücadelesinde formalarını giymişler ve kadrodaki yerlerini almışlardı. Bu hafta ise sıra Yıldırım ve Çetin’e geldi. Deplasman mücadelesi olan Pendikspor maçında Samsun’un formasını giyenler arasında da Muhsin Yıldırım ve Veli Çetin olmuş oldu.
İlk kez kırmızı beyaz renkli formayı giyen oyuncuların performansı ise gayet iyi oldu. Yer aldıkları ilk maçta galibiyet alarak dönen oyuncuların da enerjisi yükseldi.
Sonradan Kadroya Dahil Oldular
Geçtiğimiz hafta içinde takıma transfer olarak imza atan Muhsin Yıldırım ve Veli Çetin de böylece ilk maçları olarak Pendikspor karşılaşmasına yer almış oldular. İlk 11 kadrosunda yer almayan oyuncuların takıma dahil olması ise mücadele sırasında gerçekleşti. Mücadelenein 56. Dakikasında Kubilay Yavuz yerine Muhsin’in kadroda yer alırken, Veli Çetin de 70. Dakika sırasında sakatlık geçiren Erkam yerine mücadele etti.