Samsunspor’da Değişim Rüzgârları

Samsunspor’da Değişim Rüzgârları

18 Eylül 2022 Kapalı Yazar: SamsundaSporHaber

This content has been archived. It may no longer be relevant

Samsunspor’da değişim rüzgârları esiyor. Bayram Bektaş ile Samsunspor yollarını ayırmış oldu. Yaşanan bu değişim bakalım hangi gelişmeleri beraberinde getirecek? Spor Toto 1. Lig ekiplerinden olan Yılport Samsunspor, Bektaş ile ilgili planlarını gerçekleştiriyor. Eski futbolculardan olan Bayram Kadir Bektaş, futbol antrenörlüğü yapmaktadır.

Samsunspor, Teknik Direktör Bayram Bektaş ile karşılıklı anlaştı, sözleşmesini feshetti. Samsunspor ekibi bu konuda yazılı açıklama yaptı ve bildirisini yayınladı. Samsunspor Kulübü yazılı açıklamada, Samsunspor Yönetim Kurulu bugün Teknik Direktör Bayram Bektaş ile toplantı yaptı şeklinde belirtti. Yapılan açıklamada toplantı sonrası Bektaş ile karşılıklı anlaşıldığı da belirtildi.

Samsunspor Kulübünden Açıklama

Samsunspor Kulübü, açıklamasında Bektaş ile yollarını ayırdıklarını belirttiler. Karşılıklı anlaştıklarını da vurguladılar. Ligin ilk 5 maçı içerisinde 3 beraberlik, 1 galibiyet, 1 mağlubiyet sonucunu alan Samsunspor ekibi, 5 puanını toplamış oldu. Samsunspor ekibi zirveden uzaklaşmıştı, Lig’de 5 puan toplayabilmişti. Kırmızı Beyazlılar ekibi sosyal medya hesabından da bir açıklama yaptılar.

Samsunspor yönetiminin bugün toplantı yaptığını ve bu toplantı sonunda Teknik Direktör Bayram Bektaş ile karşılıklı anlaşma sonucunda yollarını ayırdıklarını belirttiler. Bayram Bektaş için bugüne kadar vermiş olduğu tüm hizmetlerden dolayı da kendisine teşekkürlerini bildirdiler. Bektaş’a bundan sonraki hayatında başarılar dilediklerini de sözlerine eklediler. Bu olayların yanı sıra Bektaş’a gazetecilerin protestosu da tepki görmüş bir olaydı.

Bektaş’a Gazetecilerden Protesto

Spor Toto 1. Lig 5. hafta içerisinde Çaykur Rizespor ve Samsunspor maçı oynanmıştı. Maç sonrasında Samsunspor Teknik Direktörü Bayram Bektaş basın toplantısına geldi. Gazeteciler tarafından o gün basın toplantısında Bayram Bektaş protesto edildi. Gazetecilerin protestosunun nedeni ise belli oldu. Samsunspor Teknik Direktörü Bektaş, gazeteciler tarafından protesto edilmişti. Çünkü Bektaş, görev yapan gazetecileri tesise almamıştı ve bu durumdan dolayı da gazeteciler Bektaş’ı hoş karşılayamadılar.

Gazeteciler bu nedenle tepkilerini göstermişlerdi. Maç sonrası basın toplantısına giren Bektaş, cümlesine tam başlayacaktı ki gazeteciler oturdukları yerden kalkarak dışarı çıktılar ve salonu aniden terk ettiler. Saygı gösterene saygılar, saygı göstermeyene kolay gelsin diyen Bektaş’a gazeteciler, saygı duymayana saygı duymuyoruz şeklinde cevap verdiler. Bektaş, sizin yaptığınız ayıptır şeklinde son cevabını verdi.