Samsunspor’dan Cyril Ngonge Açıklaması Geldi
7 Temmuz 2020This content has been archived. It may no longer be relevant
TFF 2. Lig Beyaz Grup’tan yükselerek TFF 1. Lig’de mücadele etmeye hazırlanan Yılport Samsunspor transfer çalışmalarını sürdürüyor. Son zamanlarda kırmızı beyazlı kulüple adı sık sık anılan Cyril Ngonge ilgili ise açıklama geldi. Kulübün Genel Menajeri Mustafa Aztopal, oyuncunun Samsunspor gündeminde yer almadığını belirtti.
TFF 1. Lig’de mücadele edecek olan Yılport Samsunspor Kulübü, yeni sezonda yeni ligin hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor. 4 isimle yollarını resmen ayıran ve 2 isimle de ilgili son çalışmaları yapan kulüpte, yeni isimler de gün yüzüne çıkmaya başladı.
Son zamanlarda Samsunspor Kulübü ile sık sık adı anılan Cyril Ngonge ile ilgili ise açıklama Genel Menajer Mustafa Aztopal ile geldi.
Karadeniz ekibinin Genel Menajeri Aztopal, bir dönem Samsunspor forması terleten oyuncu ile ilgili iddiaları yalanladı.
Daha Tecrübeli İsimler Arıyoruz
Club Brugge ekibinde de forma terletmiş olan oyuncu, şimdilerde ise Hollanda 2. Lig takımlarından olan Jong PSV ekibinde forma giymesi ile biliniyor.
22 maçta 7 gole adını yazdıran Ngonge ile ise Samsunspor ekibinin ilgilenmediğini Aztopal açıkça ifade etti.
Sporcunun çok genç olduğunu ve Samsunspor olarak da daha tecrübeli ve bir üst lige taşıyacak kapasitede oyuncular baktıklarını ekledi.
Kırmızı beyazlı kulübün görüşmüş olduğu kanat oyuncuları olduğunu ve sona yaklaşılan isimlerin de mevcut olduğunu ayrıca belirti.
Güncel Yazılar